The Blog

Frit, neutralt, demokratisk Internet, tak!

Kære Jens Rohde,

Dette er blot en af sikkert rigtigt mange opfordringer, til at tage fri adgang til Internettet alvorligt. I sidste uge modtog EU parlamentet over 1 million underskrifter for at bevare og styrke et frit og åbent Internet. Jeg er en af disse stemmer.

Nu siger rygtet, at selvom der egentlig var enighed om en løsning der ville redde internettet, så støtter du tilføjelser, som alligevel vil tillade store, pengestærke firmaer og tilsvarende at få bedre internet adgang end resten af befolkningen.

For mig er Internet en resource i det moderne samfund, som for demokrati, vækst, innovation og alle mulige andre punkter, kan sammenlignes med andre, helt grundlæggende elementer i et sundt samfund, som f.eks. vand.

Derfor er det helt og aldeles essentielt, at vores internet forbliver frit, med lige adgang og lige rettigheder for alle.

Jeg ved at mange, der ikke gør som jeg og siger det højt, mener det samme.

Så vær venlig at tænke dig om en ekstra gang.

Comments are closed.